Gommans
De Echte Bakker

Gommans Beste Echte Bakker 2020

 

Gommans pakt de dubbel: Beste Echte Bakker én Beste Winkel in Sevenum

 

Wageningen – Gommans, De Echte Bakker uit Sevenum haalt een unieke dubbelslag. Nog nooit eerder gingen de Gouden Schieter voor Beste Echte Bakker én Beste Winkel naar dezelfde bakker. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op maandag 20 januari kreeg Bas beide Gouden Schieters uitgereikt door directeur van de Stichting Echte Bakkersgilde, Geert Caniels.

 

Bas Gommans zet hiermee een kroon op een fantastisch jaar vol prijzen; een eerste plaats met zijn roomboter amandelstaaf en de eerste plaats met de kerststol en een tweede plaats met zijn paasbrood. De score voor de Gouden Schieter; de trofee die symbool staat voor bakkersvakmanschap, is een gewogen gemiddelde van de onaangekondigde kwaliteitskeuringen, de productcompetities en winkelbeoordelingen. Een geweldige prestatie van Gommans om op alle fronten zo goed te presteren.

 

Van der Steen uit Made werd tweede Beste Echte Bakker. De Bronzen Schieter is voor Toet in Apeldoorn die tegelijkertijd ook het brons in de Beste Winkelbeoordeling behaald. De Zilveren Schieter voor de beste Winkelbeoordeling ging naar Keurhorst uit Apeldoorn.

 

Bas is superblij met de dubbele prijs. “De Beste Echte Bakker had ik al wel een beetje op gerekend. Ik ken mijn collega’s uit Made heel goed en we vergelijken alle cijfers. Maar de cijfers van de winkels worden niet gepubliceerd en daarvan had ik geen idee. Echt top dat we twee keer het goud halen en dat ik dat met het hele team mocht vieren.”

De winnende winkel staat in Sevenum. In de rapportage van de beoordeling staat: ‘waar je je ook bevindt in de winkel, overal om je heen zijn heerlijke producten. De Kracht van het Ambacht zie je terug in alle productpresentaties.

 

Huldiging

Bas en Sandra ontvingen de Gouden Schieters uit handen van directeur van het Echte Bakkersgilde Geert Caniels in het bijzijn van veel collega Echte Bakkers. Ook was de moeder van Bas, Ine Gommans aanwezig en bijna het hele team van medewerkers. Het feestje werd dus meteen uitbundig gevierd.

 

In 2018 mocht Gommans de prijs voor beste Echte Bakker van Nederland ook al in ontvangst nemen.

Gommans, De Echte Bakker

Pastoor Vullinghsstraat 55
5975 AP Sevenum
077-4674390

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 07:30 - 16:30
zondag Gesloten