Gommans
De Echte Bakker

Gommans Beste Echte Bakker 2018

 

Apeldoorn – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde is de Beste Echte Bakker 2018 bekend gemaakt: Gommans, De Echte Bakker met winkels in Sevenum en Swalmen! Bas Gommans nam samen met zijn vrouw Sandra de Gouden Schieter in ontvangst uit handen van directeur Geert Caniels. 
Luid gejuich steeg op toen eindelijk de winnaar bekend werd gemaakt. Bas Gommans is er al jaren dichtbij; na achtereenvolgens zilver en twee keer brons neemt hij nu het Goud mee terug naar Sevenum. De spanning was groot voor de Limburgse bakker. Naast zijn goede scores voor de productkwaliteit had hij ook hoge ogen gegooid met de winkel in Sevenum; die werd vierde in de ranking voor de Beste Winkel. Dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een topprestatie en toen uiteindelijk de naam Gommans in beeld verscheen was de ontlading groot.


Product- en winkelkwaliteit


De score voor de Beste Echte Bakker komt tot stand na een gewogen gemiddelde van de kwaliteitskeuringen, de productcompetities en de winkelbeoordelingen. Op alle fronten moet dus goed gepresteerd worden om de trofee in de wacht te slepen. Ook de winkels van Gommans zijn uitstekend beoordeeld. De winkel in Swalmen kreeg een 9,58 en de winkel is Sevenum scoorde zelfs een vierde plaats met een 9,89. De beoordelaars spreken van ‘een mooie winkel waar de klant ondergedompeld wordt in een warme, ambachtelijke sfeer. Een winkel met mooie producten die verleidelijk worden gepresenteerd door het vriendelijke verkoopteam’.

Vergt veel


Bas: “Ik heb er echt alles aan gedaan dit jaar en ik moet zeggen: het vergt echt heel veel om op alle fronten continu alert te zijn op de details. Niet alleen van mij maar van het hele team. Ik vind het ook top dat ze bij de prijsuitreiking aanwezig waren want de prijs komt hen allemaal toe.” Bas Gommans ontving de Gouden Schieter ten overstaan van een groot aantal collega Echte Bakkers, uit handen van Geert Caniels, directeur van de Stichting Echte Bakkersgilde. Caniels sprak zijn bewondering uit voor de prestatie van de Limburgse bakker.


Lekkerste producten


Het feest wordt natuurlijk gevierd. Toen de Gouden Schieter aankwam in Sevenum hadden de buren het huis al versierd en inmiddels staat de prijs te pronken in de winkel te midden van een zee van bloemen. In de winkels kunnen alle klanten genieten van de lekkerste producten van de Beste Echte Bakker 2018.

Gommans, De Echte Bakker (Sevenum)

Pastoor Vullinghsstraat 55
5975 AP Sevenum
077-4674390

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag 10:00 - 14:00