Gommans
De Echte Bakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Video's

Over Gommans

Gommans staat al sinds 1914 voor topkwaliteit in de breedste zin van het woord. Als lid van het Echte Bakkersgilde staan we onder controle bij het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum om onze kwaliteit te waarborgen. Gommans gebruikt uitsluitend de beste, natuurlijke grondstoffen. We weten regelmatig prijzen in de wacht te slepen zoals de bekroning tot "Beste Echte Bakker van Nederland" en de titels "Beste Kerststol van Nederland", "Beste Oliebol van Nederland" en "Beste Amandelstaaf van Nederland". Bas Gommans staat als 4e generatie aan het roer van het familiebedrijf in Sevenum.

 

Innovatie
Gommans hecht veel waarde aan innovatief ondernemen. Zo introduceerde Gommans in het verleden al het Gildekornbrood; het donkerste brood van Nederland. Het via SBS6 succesvol gepromote brood heeft een vaste plek in de Nederlandse broodmarkt weten te bemachtigen en is op dit moment bij 300 echte bakkers verkrijgbaar.

H.A.C.C.P.-gecertificeerd
Door het HACCP-certificaat dat Gommans reeds jaren bezit garanderen wij optimale voedselveiligheid van onze producten.