Gommans
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeHaver

GildeHaver

GildeHaver is een stevig brood met een licht zoete smaak door de bakkershoning die we toevoegen. Het haver, de haverdesem en een mout op basis van haver geven dit brood een intense smaak. Met vier plakjes GildeHaver per dag krijgt u voldoende beta-glucanen binnen om uw cholesterol aanzienlijk te verlagen.

GildeGraan

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

BunderBrood

BunderBrood

BunderBrood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes BunderBrood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Overige specialiteiten

Mexibatta kipfilet

Mexibatta kipfilet

Het beroemdste broodje uit ons assortiment! Nog nooit geproefd? U weet niet wat u mist!

Een Mexicaanse ciabatta besmeert met een heerlijk sausje en rijkelijk belegd met verse ijsbergsla, gekruide kipfilet en een fris abrikoosje. De kipfilet wordt heerlijk gekruid en in een hete-luchtoven gebakken waardoor deze niet vet is.

Exclusief  verkrijgbaar bij Gommans De Echte Bakker. 

Brabantse worstenbroodjes

Brabantse worstenbroodjes

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Sinds we onze winkel in Boxmeer hebben geopend zijn we ons verder gaan verdiepen in de kunst van het worstenbroodjes maken en kunnen we met trots zeggen dat we niet onder hoeven te doen voor onze Brabantse collega's! Het geheim van de bakker: Het beste witbrooddeeg, gevuld met gehakt van de Keurslager. Licht gekruid volgens traditioneel Brabants recept! Overtuig uzelf!

Vano; Echte Franse specialiteiten

Vano; Echte Franse specialiteiten

Vano (afkomstig van de achternaam van de Franse bakker die 3 jaar bij ons werkzaam was) staat voor authentieke Franse bakkersproducten. De enige echte baguette of echte Franse croissant, en dat in Nederland bij Gommans De Echte Bakker. Vanobrood is uitsluitend verkrijgbaar bij Gommans De Echte Bakker. 

Het assortiment Vano-producten bestaat uit:

  • Croissant Vano; De Echte Franse croissant, vol van smaak door het gebruik van de beste roomboter
  • Vano au chocolat; de welbekende Franse chocolade croissant
  • Baguette Vano; Het echte Franse stokbrood, elk uur vers gebakken in onze winkels
  • Tarwebaguette Vano; Het Franse stokbrood van tarwemeel
  • Multikoren baguette Vano; De donker-meergranen variant van het Franse stokbrood

Gommans, De Echte Bakker

Pastoor Vullinghsstraat 55
5975 AP Sevenum
077-4674390
maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:30
zondag Gesloten

Gommans, De Echte Bakker (Swalmen)

Sint Jansplein 8
6071 LM Swalmen
0475-600856
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten